Soutěž Kuchař roku a plating na talířích Figgjo

V rámci říjnového, již devátého ročníku veletrhu For Gastro & Hotel v Praze, se konala i finálová klání soutěže Kuchař roku.

Práci kuchařských talentů podpořilo Premium Gastro oblíbenou značkou norského porcelánu Figgjo, jež ještě více umocnila dokonalý výsledek soutěžních pokrmů.

Vysoce kvalitní a oceňovaný stolní inventář Figgjo se této role zhostil na výbornou a dal vyniknout nekonečným variacím chodů v podání všech finálových soutěžících. Slavnostní vyhlášení proběhlo poslední den veletrhu, kdy na zlatém stupni vítězů stanul Vojta Petržela, junior sbírající ceny nejen v kuchařině, ale i carvingu. Na druhém místě se umístil pan Přemysl Douša, šéfkuchař restaurace Sokolovna Průhonice a na třetím místě skončil pan Tomáš Horák, Executive Chef de Cusine, Restaurace atelier Triton – Adria Hotel Praha.

Všem vítězům vřele gratulujeme!

Podívejte se, jak to soutěžním pokrmům na talířích Figgjo slušelo. Vybrané kolekce od norského výrobce Figgjo naleznete v showroomu Premium Gastro v Praze, Uhříněvsi, nezapomeňte si předem domluvit schůzku na tel.: 800 101 111.